Fortælletimen

 

Hvilken historie gemmer der sig på siderne i den lukkede bog.

Luk bogen op og bliv overrasket.

I fortælletimen vil en gæst åbne en bog for dig. Gæsten, du vil møde, vil fortælle om mange forskellige mennesker i lige så mange forskellige situationer, men fælles for dem er, at de alle på en eller anden måde har forbindelse med søen, søens skibe eller det miljø der er knyttet til havet.

Ofte vil der være gratis adgang, men i enkelte tilfælde vil det koste noget at deltage, men det og tidspunktet vil fremgå af omtalen af det enkelte arrangement.

 

Bogen

AFLYST: Påskedag 4. april kl. 15.00 fortæller Hanne Løfqvist.

“Så ka´ Di  ha´ en gammel hat “.

Hanne Løfqvist, der er tip – tip oldebarn af Aabenraa skibsrederen, Kongelig agent Jørgen Bruhn, har gennem længere tid beskæftiget sig med sin slægts historie.
I sin nye bog har hun fokuseret på kvindeskæbnerne i sin sønderjyske familie. Med udgangspunkt i sine to bøger vil hun ved oplæsning og fortælling på rigsdansk og sønderjysk lade kvinderne træde frem.

Bogen, “Så ka´ Di ha´ en gammel hat !” kan efter fortællingen købes i museets kiosk.

GRATIS ADGANG. BEGRÆNSEDE PLADSER.

Bogen

Søndag den 27. juni og søndag den 11. juli begge dage kl. 15.00 fortæller Hanne Løfqvist:

“Le`e do ælle grære do ?”  og “Så ka´ Di ha´ en  gammel hat !”

Hanne Løfqvist, der er tip – tip oldebarn af Aabenraa skibsrederen, Kongelig agent Jørgen Bruhn, vil i dagens fortælletime genoplive tiden, hvor man hjemme hos hendes bedstemor i Aabenraa fortalte om familien. Hun vil på sønderjysk læse op og fortælle familieminder fra sejlskibenes tid i Aabenraa og på Kalvø.

Bogen, “Så ka´ Di ha´ en gammel hat !” kan efter fortællingen købes i museets kiosk.

GRATIS ADGANG. BEGRÆNSEDE PLADSER.

Bogen